Back to Top
28,15,0,50,1
25,600,60,1,500,100,25,200
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,0,1,1,30,10,5,0,0,0,48,0,1
Quick Was(x)
Quick Was(x)
Kapotte koppakking
Kapotte koppakking
Andere producten
Andere producten
Contact
Contact
Strike Hold
Strike Hold
Verweerde kozijnen
Verweerde kozijnen
Industriële handzeep
Industriële handzeep
Weg roest
Weg roest

 

Industriële handzeep Super Tough Hand Scrub

Toen de Firma Proff zijn zaak begon zijn wij meer dan 1½ jaar intensief op zoek geweest naar een goede industriële handenzeep. Na het testen van meerdere industriële handzepen kwamen wij terecht bij Super Tough Hand Scrub.

Super Tough Hand Scrub: Als beste getest

Bij andere handzepen werden een aantal nadelen opgemerkt. De een maakte niet goed schoon, de ander bleef stinken na het wassen. En weer een ander maakte de huid droog waardoor schrale handen met kloven het gevolg waren.

De Super Tough Hand Scrub is een perfecte industriële handzeep die alle boven genoemde facetten niet heeft, heel erg lekker ruikt en zelfs heel verzorgend is. Hij geeft namelijk voeding aan de huid in plaats van het natuurlijke vet weg te halen.

 

 hard werkende man met de handen vol olie

De perfecte industriële handzeep

Met de Super Tough Hand Scrub kan men gemakkelijk oliën, vetten, teer, kit, lijm (1 componenten), verf (terpentine) mee verwijderen. Hij is zelfs heel erg zuinig in gebruik, men heeft maar een beetje nodig en de werking is PERFECT. Veel klanten zijn verbaasd hoe goed de Super Tough Hand Scrub de handen schoon maakt, zelfs wanneer ze denken dat hun handen schoon waren haalt de Super Tough Hand Scrub toch nog een vervuiling weg die dieper gaat dan de conventionele handzepen.

 Opmerking van een klant:

 

“Al die jaren dat ik mijn handen was heb ik nog nooit een handenzeep gehad die mij het vuil onder mijn nagels vandaan haalde tot op de dag van vandaag ! Deze Super Tough Hand Scrub is echt verbazend."

Naar een goede industriële handenzeep is men altijd op zoek, want iedereen wilt graag zijn handen schoon hebben en niet dat men ze schoon krijgt met thinner, terpentine, garagezeep op basis van petroleum etc.

Een heel mooi aspect bij de Super Tough Hand Scrub is dat als men een wond heeft en als men normaal de handen wast pitst dit i.v.m. de open wond, als men de handen wast met de Super Tough Hand Scrub voelt men wel de korrel maar hij pitst totaal niet, hij is ook niet op basis van petroleum.

Een van de klanten heeft Psoriasis Vulgaris en heeft positieve ontwikkelingen met de Super Tough Hand Scrub, zie het getuigschrift. Hij ervaart dat het vermindert, het gaat niet weg maar hij vind het wel prettig en ervaart dat de Psoriasis Vulgaris tot een ruststand is gekomen en het jeukt niet meer.

 Psoriasis Vulgaris

Klik op de afbeelding voor een getuigschrift.

getuigschrift Psoriasis Vulgaris