Back to Top
28,15,0,50,1
25,600,60,1,500,100,25,200
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,0,1,1,30,10,5,0,0,0,48,0,1
Quick Was(x)
Quick Was(x)
Kapotte koppakking
Kapotte koppakking
Andere producten
Andere producten
Contact
Contact
Strike Hold
Strike Hold
Verweerde kozijnen
Verweerde kozijnen
Industriële handzeep
Industriële handzeep
Weg roest
Weg roest

Quick Was(X) autowax

Iedereen die van zijn auto houd wilt hem het liefste iedere dag in de wax zetten. Dit is natuur een onbegonnen zaak. Men moet namelijk eerst de auto poetsen en dit kan zo'n anderhalf uur in beslag nemen. Vervolgens is men minimaal 2 uur bezig met de auto in de WAX zetten. Als men dit zou doen is men gemakkelijk een morgen of een middag bezig met de auto te poetsen. De liefhebber heeft dit er voor over. Maar de gemiddelde mens wil gewoon snel klaar zijn.

De autowax van Firma Proff heet Quick Was(X) is biologisch verantwoord.

Quick Was(X) is een biologisch verantwoord product. Het enige wat men nodig heeft is 1 emmer water om de sportvelgen naderhand mee af te spoelen. In sommige gemeenten is het zelfs verboden om je auto in de hete zomer te wassen i.v.m. het water tekort. Quick Was(X) is hiervoor de perfecte groene oplossing! Quick Was(X) kan men zelfs bij een lichte vervuilde auto toepassen. Want in 1 handbeweging wast men de auto en wordt hij tegelijkertijd in de WAX gezet.

Quick Was(X) is zelfs op een vieze auto te gebruiken.

Het systeem kent 3 producten per wasbeurt. Te weten een reiniger (Total Clean), een cosmetisch product (Black Rubber) en een was/WAX product Quick Was(X) -3 of -1. De Total Clean is een algemene reiniger die gebruikt wordt om remaanslag van de velgen weg te halen en om insecten spetters, vogel stront, interieur, ramen, dashboard etc. mee schoon te maken. Black Rubber is het cosmetisch product om de rubber van de banden, het plastic en eventueel ook het dashboard weer perfect & natuurlijk te laten blinken. Quick Was(X)-3 of -1 is tenslotte het hoofd product waar men de auto mee wast & tegelijkertijd mee in de WAX zet.

Een niet gewassen auto behandeld met dit systeem ziet er na 45 tot 60 minuten eruit of hij zo uit de showroom van de dealer komt. Ongeacht de kleur bordeaux, donkerblauw, rood of zelfs zwart is totaal geen probleem voor dit systeem. Het mooie van de Quick Was(X) is dat hij zelfs de kleur een nog vele diepere glans geeft, hij voorziet hem namelijk van een 3 laags WAX, je kunt je zelf letterlijk in de lak van de auto spiegelen. Het mooie van de Quick Was(X) is ook dat hij niet wit uitslaat op rubber, plastic of glas wat heel veel andere WAX producten wel doen.

Kijk naar de videofilm van de Quick Was(X) zoals de auto er eerst uit zag voor de behandeling en zoals hij er naderhand uit ziet. De auto die behandeld is, is een zwarte Polo Fun de ergste kleur wat men kan hebben om in de WAX te zetten. In de film ziet men ook heel duidelijk de stappen die men moet doet. Elk stap is ook nog eens separaat te zien in de video's onder het kopje "Producten". Hierin wordt getoond wat elk product doet.

Als men een zakcentje wilt bijverdienen is dit het systeem om te gebruiken zonder veel moeite en pijn en het eindresultaat mag er absoluut zijn, in een woord SUBLIEM!

Normaal voor een auto in de WAX te zetten moet men € 120 tot € 150 voor betalen dit is een fractie van het bedrag, sowieso in tijd & geld.

 Quick Was(X) systeem voor en achteraf.

PRODUCTEN

 1. Quick Was(X) Total Clean

 2. Quick Was(X) Black Rubber

 3. Quick Was(X)-3 of -1